Zalakarosi APHRODITE**** HOTEL VENUS*** nyereményjáték!

 Megosztás
Zalakarosi APHRODITE**** HOTEL VENUS*** nyereményjáték!
Meg akarom nyerni!
Nyereményjátékunk 2 FŐ RÉSZÉRE 3 ÉJSZAKA SZÁLLÁS AZ APHRODITE**** HOTEL VENUS*** SZÁLLODÁKBAN, ZALAKAROSON.

Az Aphrodite****Hotel a Best of Budapest & Hungary legjobb vidéki wellness hotel díját nyerte el!

Nagy elismerésnek számít, hogy 2013-ban a legjobb vidéki wellness szálloda minősítést is megkapta.Így a szálloda a Best of Budapest & Hungary díjazottja lett két egymást követő évben,a zalakarosi szállodák között elsőként! A díjjal a szálloda különlegességeit ismerték el: Így például a különlegesen romantikus körágyas, jakuzzis szobákat, a szálloda mennyezet-fal-padozat hűtés-fűtés alternatív energiaellátását, a Korinthosz étteremben kínált zalai házias ételspecialitásokat, az egyedülálló gasztronómiát,melynek hátterében ott áll az alapanyagokat adó Garabonciás Farm.A farmot, amely nemcsak éléskamraként, hanem turisztikai látványosságként is funkcionál, ahová nem csak autóval, hanem ekhós szekéren történő túrázással is el lehet jutni.

És a történet nem állt meg…
2012-ben pályázati forrás bevonásával elindult a Garabonciás Farm fejlesztése, amellyel 2013 május11-én megnyílt a Garabonciás Történelmi Kalandpark.

 


Legyen Ön is törzsvendégünk!

 

Wellness Hotel Aphrodite törzsvendég programja szállodánk rendszeresen visszatérő vendégeinek hűségét, bizalmát szeretnénk megköszönni illetve jutalmazni.

 

Mit is jelent a szálloda „Hűség programja”?

A kedvezmények kialakításánál a szálloda vezetősége a korábbi időszakban Vendégeink részéről, a szállodában eltöltött éjszakák száma alapján részesíti Önt a különböző kedvezményekben, amely áll akár 50 % - os szobaár kedvezményből, valamint sokrétű szolgáltatás kedvezményekből. Az új Vendégeink által visszaküldött jelentkezési lap lehetőséget biztosít az automatikus tagság megszerzésére. A kedvezményre jogosító éjszakák számát a recepciónk tartja nyilván. Adatait az adatvédelmi törvényben foglaltak alapján bizalmasan kezeljük. Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy cégünk az Ön adatait a saját adatbázisában kezelje.Adatait cégünk nem adja el, nem adja bérbe, nem kölcsönzi más cégek vagy szervezetek számára. Régi, már a programban résztvevő Vendégeink jogosultságát szintén a szálloda porta regisztrálja.

 

http://www.wellnesshotelaphrodite.hu/torzsvendeg_program

 

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.11.20.

További játékok