Velencei varázs karneváli hangulatban nyereményjáték nyertese: Gáspár Benőné

 Megosztás
Velencei varázs karneváli hangulatban nyereményjáték nyertese: Gáspár Benőné
Meg akarom nyerni!
Velencei karnevál buszos utazás 3 nap/0 éj 1 fő részére 13.000 Ft értékben és egy Mindig Úton törzsutas kártya, amely további kedvezményekre jogosít.

A tél és a tavasz szimbolikus küzdelme, amely már az óév temetésével elkezdődik, a farsangban ér a tetőpontjára. Karneválok, fényes álarcok, áhítatosság s közben fékevesztett öröm - ez jellemzi a farsangi időszakot.

A Velencei karnevál világszerte ismert, ősi hagyományokra épül, a gondolák és a lagúnák városában. Kevésbé látványos, mint a riói karnevál. Úgy tartja a mondás, hogy a riói kellemes, a velencei szép!

 

 

Nyeremény: Velencei karnevál buszos utazás 3 nap/0 éj 1 fő részére 13.000 Ft értékben, és egy Mindig Úton törzsutas kártya amely további kedvezményekre jogosít.

(Igény esetén 2. fő részére hely foglalható).

 

Dátum: 2013.02.08-02.10.

 

Sorsolás: 2013.02. 05.

 

Program részletes leírása:

 

1. nap:

Indulás Budapestről este 20.00 órakor a Hősök teréről. Folyamatos utazás rövid megállókkal Szlovénián át. Éjszaka a buszon.

2. nap:

Érkezés egy hosszabb technikai szünetet követően (kb. 1,5 óra - kávézási, reggelizési, felfrissülési lehetőség) Punta Sabbioniba a reggeli órákban. Behajózás Velencébe (külön fizetendő).
A behajózáshoz kétféle lehetőség közül választhatnak utasaink:
1. Transzfer behajózás a Szent Márk térre, melynek során a hajóból láthatunk néhány neveztességet: Arsenale – Lido – San Servolo sziget – Rakpart és rövid ismertetést kapunk a városról és a karneválról (15 Euro/fő, időtartama 45 perc)
2. Murano-Burano kirándulással egybekötött behajózás a Szent Márk térre, kiszállási lehetőség mindkét szigeten, Murano szigetén az Üveggyár megtekintése, Buranon séta a színes házacskák között és a hagyományos csipkeverés megtekintése. Természetesen itt is rövid ismertetést kapunk a városról és a karneválról. (ára 30 Euro/fő, időtartama 3,5 óra)

Mindkét hajókirándulás után közös városnéző séta Velencében: Schiavoni rakpart - San Zaccaria templom - Börtön - Sóhajok hídja - Nemzeti könyvtár - Campanile - Prokurátori paloták - Szt. Márk Bazilika - Dózse palota. Séta Velence sétálóutcáján a Mercerién – Rialto – Piac. A nap további részében szabadprogram.

Délután fakultatív programlehetőségek az alábbiak szerint:
1. gondolázás Velence csatornáin, sikátorain a legtipikusabb közlekedési eszközzel. A program ára: 18 Euro/fő, 1 gondolában mindenképpen 6 főnek kell ülnie. Időtartam: 45 perc
2. vacsora egy tipikus, családias hangulatú olasz étteremben. A vacsora előételből, főételből és kávéból vagy desszertből áll. A vacsora ára: 16 Euro/fő
A két fakultatív program időben nem zárja ki egymást, tehát aki szeretne, mindkét programon részt tud venni.

Este kb. 20.00-21.00 órakor visszaindulás Magyarországra.

3. nap: Visszaérkezés Magyarországra a délelőtti órákban.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.02.05.

További játékok