Szerezz örömet egy 40.000 Ft-os Voucher-rel!

 Megosztás
Szerezz örömet egy 40.000 Ft-os Voucher-rel!
A 40.000 Ft-os Vouchert elajándékozhatod és örömet szerezhetsz a környezetedben élő várandós kismamáknak, barátnőidnek vagy kolléganőidnek, és természetesen saját részre is felhasználhatod, ha várandós vagy, és szeretnél köldökzsinórvér levételt.

A Vouchert 2016. március 22-ig válthatod be a Cord Blood Center Group ügyfélszolgálati telefonszámán: +36 1 248 0008, ahol munkatársaik szeretettel várják hívásodat.
A Voucher érvényességének dátuma a szolgáltatás megrendelésének határidejére vonatkozik, és független a szülés várható dátumától.

A Voucher felhasználásával érvényesíted a szponzori támogatást, melyet a Kulcs Patikák Országos Hálózata biztosít 40.000 Ft értékben a Cord Blood Center Group-nál levett köldökzsinórvérre. A szponzori támogatás a Társaság más kedvezményeivel nem vonható össze és visszamenőleg nem érvényesíthető. További információt a köldökzsinórvérről weboldalunkon találsz: www.cbc.hu.


Kérjük, online Regisztráció esetén a kedvezmény érvényesítéséhez a Voucher kedvezmény kódot a regisztrációs felületen a “Kérdések és észrevételek” mezőbe tüntesd fel!

Regisztrálok a kedvezményre!


Ha kérdésed merül fel, kérjük, hívd a
+36 1 248 0008 telefonszámot.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: .

További játékok