Aquasana konyhai víztisztítót a www.vizbaratok.hu jóvoltából nyerte: Biró-Császár Tünde

 Megosztás
Aquasana konyhai víztisztítót a www.vizbaratok.hu jóvoltából nyerte: Biró-Császár Tünde
Meg akarom nyerni!
Játsszon és nyerjen Aquasana konyhai víztisztítót 43.200 Ft értékben. Igyon finom és valóban egészséges vizet! Spóroljon havi 10.000-eket az üdítők és az ásványvizek költségein!

 

 

Az Aquasana víztisztító finom és üdítően egészséges vizet nyújt Önnek és családjának. Kiszűri a hormonokat, a fogamzásgátló és gyógyszer-maradványokat, a klórt és a kemikáliákat, valamint több száz egyéb szennyező anyagot. Büszke lesz rá, mert feltűnően finom lesz a csapvíz és rengeteget spórolhat!

 

 

 

Bemutatkozásunk helyett, vásárlóink kettő referenciája:

„Kedves Tamás!
Sokat dilemmáztam, hogy a Magyarországon forgalmazott konyhai víztisztító készülékek közül melyiket válasszam.  Információimat az internetről, illetve a közvetlen forgalmazást végző boltok megkereséséből nyertem. A víztisztító keresgélésére ráment két hónapom, de megérte. A böngésző tanulmányozásban nem siettem el a dolgot, a legjobb víztisztító típust akartam megvásárolni, ahol az ár-érték arány és a számomra szükséges mértékű vízszűrés szinkronban van. A reklámozott víztisztítók sorában legkorszerűbbnek tartott vízszűrő típusnak a fordított ozmózisos nyomás elvén működő, membrános szűrők bizonyultak. Több, tanulsággal szolgáló dologra azonban rájöttem:
1) Iszonyatos magas a membrános szűrők vételi ára
2) Magas a szervizelési költségük. Több esetben a garancia csak akkor érvényesíthető, ha a forgalmazó bolttal végeztetem el a garanciálisan előirt éves szervizeléseket, ami pedig azt jelenti egy 3-5 éves ciklusra, hogy szinte a víztisztító árának megfelelő összeget kifizettetnek velem.
3) Mint megtudtam ezeket a membrános, ultra tisztaságú vizet produkáló készülékeket háborús körülményekre fejlesztették ki.
4) Gyanút keltett bennem, hogy miért kell a csapból folyó vizet annyira megszűrni, hogy a művelet végén ásványi anyagokat és ízfokozó anyagokat kelljen a tisztított vízhez hozzáadni.
5) Volt olyan víztisztító forgalmazó, aki a vízszűrő mellé a boltjukhoz megvásárlandó tagságot, és rendszeres apróbb termék vásárlást írt elő.
 
Mindent egybevetve én az Aquasana víztisztítók mellett döntöttem. Szolid a vételi ár, alacsony a szervizelési költség, egyszerű a vízszűrő működési elve, rendkívül kis helyet foglal el, a bekötéséhez nem kell szerelőt hívni, és ami a lényeg: rendkívül jóízű szűrt ivóvizet kapok. Egy hónap eltelte után, megvásároltuk a családban már a második víztisztítót is. Egy liter szűrt víz 3 Ft-ba kerül, szemben az ásványvíz 100 Ft-os árával. Több bőr érzékeny családtagunk is van, ezért A fürdőszobai csaphoz is megvásároltuk a speciális zuhanyszűrőt, és remekül bevált. Amit leírtam azok az én személyes megállapításaim, tapasztalataim és nem a reklám helye.”
Egy elégedett vevő: Gyula
 
"Kedves Tamás!

Ígéretemhez híven írok néhány sort  a víztisztítóról. Óriási változást hozott az életünkben. Nincs több ásványvíz cipelés, nincs aggódás a vízzel bevitt különböző szennyezőanyagok miatt. A legfontosabb azonban az, hogy a gyermekeink,  akik eddig szinte soha nem itták meg sem a vizet, sem az ásványvizet, most maguktól, rendszeresen fogyasztják a tisztított vizet. Köszönöm a segítségüket még egyszer"
Üdvözlettel: Juhász Attila és családja, Miskolc

 

www.vizbaratok.hu

Farkas Tamás

LUPO VITA KFT

Tel: 06-30 / 989-3240

Kérjük like-oljon minket a Facebookon!
http://www.facebook.com/viztisztitok

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.09.18.

További játékok