A Reviber Plus Vibrációs Tréningpad 3 hónapos díjmentes használatát nyerte: Ragány Brigitta

 Megosztás
A Reviber Plus Vibrációs Tréningpad 3 hónapos díjmentes használatát nyerte: Ragány Brigitta
Meg akarom nyerni!
Azoknak, akik fittek szeretnének lenni! Játssz, hogy 3 hónapig bérlet nélkül, díjmentesen edzhess naponta a Reviber Plus legújabb termékével!

Most három hónapra az Öné lehet, bárhol is él az országon belül, mi kiszállítjuk Önhöz!

 

Ez az élvezetes, időtakarékos edzés kicsivel több mint tíz percet vesz igénybe minden másnap, de mindennap is alkalmazhatják azok, akik mindig a legjobban akarják érezni magukat és a lehető legjobban akarnak kinézni.

 

A rendszeres edzés fontos része az egészséges életmódnak és szoros kapcsolatban van

A Reviber Plus erősíti és formálja a testet a lábújjtól a feje tetejéig... a lábat, a feneket, a belső izomzatot, a mellkast, a karokat, mindent.

  • Javítja az izmok terhelhetőségét és tónusát
  • Növeli a pulzust és gyorsítja az anyagcserét így gyorsabban ég el a bevitt tápanyag
  • Hatékony a narancsbőr ellen is!
  • Megállítja a csonttömeg-vesztést
  • Javítja az egyensúlyérzéket
  • Csökkenti a derék és hátfájást
  • Ajánlott cukorbetegek számára is, mert javítja a végtagok vérkeringését
  • Gyorsítja a balesetek, sérülések miatt károsodott izom újra épülését

 
 

A vibrációs tréner billenőpadja olyan, mint a gyermekkorunkban használt mérleghinta. A középső rögzítési ponton el tud billenni jobbra és balra is és mindezt a billegő mozgást egy beépített motor biztosítja. A Reviber Plus használata során a test gyorsan egymás után kap két ellentétes hatást a tréningpad billegtetése által. A test mindkét hatásra reagál és megpróbálja visszaállítani az egyensúlyt úgy, hogy a súlypont középen legyen és ez bizony izommunkával jár.

 

A Reviber Plus tengelyen elforduló mechanikája a test természetes csípő mozgását használja fel, amivel felemeli az egyik lábat amíg a másikat leteszi. A test természeténél fogva kiegyensúlyozza magát használva ehhez mindkét lábat, a feneket és a belső izomzatot.

 

Ez a folyamat olyan természetesen történik, mint a járás, de a láb, a fenék és a központi izomzat 1800 impulzust kap percenként – a legmagasabb sebességen a test több ezerszer van megdolgoztatva egy klasszikus tíz perces edzés során.

 

A Reviber Plus-szon való edzés a rugalmas pántok segítségével, és guggolási gyakorlatok beiktatásával meghozza gyümölcsét azoknak az embereknek, akik fittek szeretnének lenni, illetve azok is szeretnének maradni. A készülék árával és méretével is abszolút az otthoni felhasználók igényeinek. A készülék elérhető kapaszkodóval, illetve kapaszkodó nélkül is.

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.07.01.

További játékok