A WEBÜZLET Kft.-nek köszönhetően, aki a REVIBER hazai képviselője meghírdetett nyereményjáték nyertese: Kormos Jánosné

 Megosztás
A WEBÜZLET Kft.-nek köszönhetően, aki a REVIBER hazai képviselője meghírdetett nyereményjáték nyertese: Kormos Jánosné
Meg akarom nyerni!
Nyeremény:a http://www.fitnesshinta.hu oldalon megtekinthető Reviber Physio masszírozó készülék, melynek értéke 29.900 Ft.

A Reviber Physio mélyizom masszírozó készülék egyedi tervezésű megfizethető áron kapható otthoni masszírozó eszköz. A Physio sebessége, mozgásának mélysége és a készülék fejének mozgatása együttesen garantál egy kellően mély, nyugtató masszázst. A Physio tömegének nagy része szándékosan a masszázs fejek fölött helyezkedik el, biztosítva ezzel, hogy a készüléket ne kelljen masszírozás közben a testhez nyomni, mint sok más készülék esetében.

A következő területeket tudja a Reviber Physioval kezelni:

nyak és vállak (trapéz és delta izmok)
a hát középső és felső része
a hát alsó része és a fenék
combok
vádlik
karok (bicepsz, tricepsz és az alkar izmai)
talpak.

REVIBER PLUS vibrációs tréningpad

Ez az élvezetes, időtakarékos edzés kicsivel több mint tíz percet vesz igénybe minden másnap, de mindennap is alkalmazhatják azok, akik mindig a legjobban akarják érezni magukat és a lehető legjobban akarnak kinézni. A rendszeres edzés fontos része az egészséges életmódnak és szoros kapcsolatban van az alacsony testzsírral, a fejlett izomzattal és izomtónussal, a fokozott anyagcserével, az erősebb medence alji izomzattal és egyéb nagyon sok kedvező hatással.

 

A Reviber Plus erősíti és formálja a testet a lábújjtól a feje tetejéig... a lábat, a feneket, a belső izomzatot, a mellkast, a karokat, mindent.

Javítja az izmok terhelhetőségét és tónusát
Növeli a pulzust és gyorsítja az anyagcserét így gyorsabban ég el a bevitt tápanyag
Hatékony a narancsbőr ellen is!
Megállítja a csonttömeg-vesztést
Javítja az egyensúlyérzéket
Csökkenti a derék és hátfájást
Ajánlott cukorbetegek számára is, mert javítja a végtagok vérkeringését
Gyorsítja a balesetek, sérülések miatt károsodott izom újra épülését

A vibrációs tréner billenőpadja olyan, mint a gyermekkorunkban használt mérleghinta. A középső rögzítési ponton el tud billenni jobbra és balra is és mindezt a billegő mozgást egy beépített motor biztosítja. A Reviber Plus használata során a test gyorsan egymás után kap két ellentétes hatást a tréningpad billegtetése által. A test mindkét hatásra reagál és megpróbálja visszaállítani az egyensúlyt úgy, hogy a súlypont középen legyen és ez bizony izommunkával jár.

A Reviber Plus tengelyen elforduló mechanikája a test természetes csípő mozgását használja fel, amivel felemeli az egyik lábat amíg a másikat leteszi. A test természeténél fogva kiegyensúlyozza magát használva ehhez mindkét lábat, a feneket és a belső izomzatot.

Ez a folyamat olyan természetesen történik, mint a járás, de a láb, a fenék és a központi izomzat 1800 impulzust kap percenként – a legmagasabb sebességen a test több ezerszer van megdolgoztatva egy klasszikus tíz perces edzés során.

A Reviber Plus-szon való edzés a rugalmas pántok segítségével, és guggolási gyakorlatok beiktatásával meghozza gyümölcsét azoknak az embereknek, akik fittek szeretnének lenni, illetve azok is szeretnének maradni. A készülék árával és méretével is abszolút az otthoni felhasználók igényeinek.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.01.04.

További játékok