Nyerjen vásárlási utalványt!

 Megosztás
Nyerjen vásárlási utalványt!
Meg akarom nyerni!
Játsszon és nyerjen 25000 Ft értékű vásárlási utalványt! Igyon finom és valóban egészséges vizet! Spóroljon havi 10.000-eket az üdítők és az ásványvizek költségein!

Az Aquasana víztisztító finom és üdítően egészséges vizet nyújt Önnek és családjának. Kiszűri a hormonokat, a fogamzásgátló és gyógyszer-maradványokat, a klórt és a kemikáliákat, valamint több száz egyéb szennyező anyagot. Büszke lesz rá, mert feltűnően finom lesz a csapvíz és rengeteget spórolhat!

 

 

 

Víztisztítók, vízszűrők - kiváló vásárlói véleményekkel! Egyszerű választás! Az Aqasana víztisztítók vizét fogyasztani élmény.
 
 
Az Aquasana víztisztítók segítségével szeretnénk megszabadítani az embereket az ivóvízben található méreganyagoktól. A víztisztítók használatával nem csak egészségesebb életet élhetünk, de rengeteget spórolhatunk is az ásványvizek, és az üdítők költségein.
A cégről röviden
A LUPO VITA KFT 2007 óta forgalmazza az Amerikai Aquasana víztisztító berendezéseket. Látogassa meg honlapunkat a www.vizbaratok.hu címen, vagy böngésszen a víztisztítók között a facebook áruházon belül!
 

Az Aquasana víztisztítók kiszűrik a klórt, a hormonokat, a gyógyszermaradványokat, és több száz káros szerves vegyületet a vízből. Az Aquasana vízszűrők különlegessége, hogy a vízben hagyják a szervezet számára nélkülözhetetlen, értékes ásványi anyagokat, miközben eltávolítják a szennyeződéseket.

Nálunk kockázat nélkül vásárolhat víztisztítót, ugyanis 60 napos pénz-visszafizetési garanciát nyújtunk Önnek. Válogasson a legjobbak közül! Szakmai kérdések esetén pedig keressen minket bizalommal!

Vásárlói vélemény:

„Kedves Tamás!

Sokat dilemmáztam, hogy a Magyarországon forgalmazott konyhai víztisztító készülékek közül melyiket válasszam.  Információimat az internetről, illetve a közvetlen forgalmazást végző boltok megkereséséből nyertem. A víztisztító keresgélésére ráment két hónapom, de megérte. A böngésző tanulmányozásban nem siettem el a dolgot, a legjobb víztisztító típust akartam megvásárolni, ahol az ár-érték arány és a számomra szükséges mértékű vízszűrés szinkronban van. A reklámozott víztisztítók sorában legkorszerűbbnek tartott vízszűrő típusnak a fordított ozmózisos nyomás elvén működő, membrános szűrők bizonyultak. Több, tanulsággal szolgáló dologra azonban rájöttem:
1) Iszonyatos magas a membrános szűrők vételi ára
2) Magas a szervizelési költségük. Több esetben a garancia csak akkor érvényesíthető, ha a forgalmazó bolttal végeztetem el a garanciálisan előirt éves szervizeléseket, ami pedig azt jelenti egy 3-5 éves ciklusra, hogy szinte a víztisztító árának megfelelő összeget kifizettetnek velem.
3) Mint megtudtam ezeket a membrános, ultra tisztaságú vizet produkáló készülékeket háborús körülményekre fejlesztették ki.
4) Gyanút keltett bennem, hogy miért kell a csapból folyó vizet annyira megszűrni, hogy a művelet végén ásványi anyagokat és ízfokozó anyagokat kelljen a tisztított vízhez hozzáadni.
5) Volt olyan víztisztító forgalmazó, aki a vízszűrő mellé a boltjukhoz megvásárlandó tagságot, és rendszeres apróbb termék vásárlást írt elő.
 
Mindent egybevetve én az Aquasana víztisztítók mellett döntöttem. Szolid a vételi ár, alacsony a szervizelési költség, egyszerű a vízszűrő működési elve, rendkívül kis helyet foglal el, a bekötéséhez nem kell szerelőt hívni, és ami a lényeg: rendkívül jóízű szűrt ivóvizet kapok. Egy hónap eltelte után, megvásároltuk a családban már a második víztisztítót is. Egy liter szűrt víz 3 Ft-ba kerül, szemben az ásványvíz 100 Ft-os árával. Több bőr érzékeny családtagunk is van, ezért A fürdőszobai csaphoz is megvásároltuk a speciális zuhanyszűrőt, és remekül bevált. Amit leírtam azok az én személyes megállapításaim, tapasztalataim és nem a reklám helye.”
Egy elégedett vevő: Gyula

 

www.vizbaratok.hu

Farkas Tamás

LUPO VITA KFT

Tel: 06-30 / 989-3240

Kérjük like-oljon minket a Facebookon!
http://www.facebook.com/viztisztitok

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2014.03.26.

További játékok