Nyerj Vital Hotel Nautis**** ajándék utalványt!

 Megosztás
Nyerj Vital Hotel Nautis**** ajándék utalványt!
Meg akarom nyerni!
Nyerd meg a Vital Hotel Nautis**** ajándék utalványát, 2 éjszaka szállás, 2 fő részére, kétágyas szobában történő elhelyezéssel, félpanziós ellátással (reggeli és vacsora) és a Wellnesscentrum és Vitalitárium használatával.

Ajándékutalvány tartalma:

2 éjszaka szállás, 2 fő részére, kétágyas szobában történő elhelyezéssel, félpanziós ellátással

(reggeli és vacsora) és a Wellnesscentrum és Vitalitárium használatával.

 

Szállodánk, a Vital Hotel Nautis**** a Velencei-tó fővárosában, Gárdonyban, közvetlenül a tóparton, a kikötő és a szabad strand szomszédságában épült. A Velencei-tó Magyarország harmadik legnagyobb édesvizű tava, félúton a Balatont és Budapestet összekötő M7 autópálya mellett található.Minden évszakban más-más arcával nyűgözi le az ide látogatót.

 

Nyáron kiválóan alkalmas a fürdőzésre, ideális helyszínt nyújt a szörf és vízisí szerelmeseinek, és megannyi tókörnyéki programmal csábít. A tó alacsony vízszintjének köszönhetően szinte minden télen befagy, így a téli sportokat kedvelők is megtalálhatják a nekik tetsző időtöltést. Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphat szállodánk szolgáltatásiról, az aktuális program- és csomagajánlatainkról.

Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szállodánk iránt, és mihamarabb személyesen is alkalmunk nyílik bemutatni mennyi lehetőséget nyújtunk aktív kikapcsolódásához, családi nyaralásához vagy rendezvénye lebonyolításához. Megkeresésére szívesen szolgálunk bővebb információval, illetve személyre szóló ajánlatot is kidolgozunk.

Bízunk benne, hogy Önt is mihamarabb vendégeink között üdvözölhetjük!

 

A Vital Hotel Nautis**** szobái részben utcára, részben a tóra néznek. Található köztük superior- és összenyitható szoba, kényelmes szálláslehetőséget biztosítva családok, baráti társaságok részére. Utóbbiakból további egy akadálymentesített szobát hoztunk létre mozgáskorlátozott vendégeink, a szomszédos szobában pedig kísérőjük elszállásolására. Superior szobáink egyike sem tóranéző.

Egyes szobáink pótágyazhatók kihúzható, kényelmes, teljes értékű ággyá alakítható szófával, vagy a legkisebbek számára rácsos ággyal. Szállodánkban helyet kap továbbá 4 luxus lakosztály.

... egy hajónyi élmény

 

 

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2014.03.13.

További játékok