Naptárvásárlási utalványt nyertek: Kovács Péter, Kalocsai Zsolt, Fazekas Renáta

 Megosztás
Naptárvásárlási utalványt nyertek: Kovács Péter, Kalocsai Zsolt, Fazekas Renáta
Meg akarom nyerni!
Játssz, hogy megnyerd a Naptárkirály által felajánlott 3 db ajándékutalvány egyikét! Az utalványok 5 - 10 - 15 ezer Ft értékűek!

Válasszon 2014-es naptár kínálatunkból, vagy készítse el saját naptárát!

A személyes naptár különleges ajándék!

Mindenki örül, ha valóban személyes, és ugyanakkor praktikus ajándékkal lepik meg.
Mi kitaláltuk Önnek, hogyan lesz egy naptár személyre szabott ajándék. Kidolgoztuk azt is, hogyan kapja kézbe ezt a személyes naptárat időrabló utánajárás, sorban állás és egyéb kellemetlenségek nélkül.
A virág elhervad, a csoki elfogy, a jópofa mütyürök pedig sokszor egy fiók mélyén végzik. Ezzel szemben egy naptár mindig praktikus, sőt, ha kettő van belőle, a második naptárnak is helye lesz, ha szép.
Márpedig ebbe a naptárba biztos, hogy a legjobb képek kerülnek be, hiszen Ön válogatja ki őket!

 

 

 

Naptár az Ön képgyűjteményéből!

A személyes naptár sikerének titka, hogy mindenki szívesen tartja környezetében a szeretteiről, kedvenceiről, a közös élményekről vagy a legutóbbi nyaralásról készült képeket.
A személyes naptár – a naptárak természetének megfelelően – 12 hónapon keresztül szem előtt lesz.

Ezt a naptárt a képek mellett azzal teheti még személyesebb ajándékká, ha a naptár lapokon a szokásos ünnepnapokon kívül a születésnapokat, névnapokat és egyéb évfordulókat is jelzi – mert a személyes naptár készítésekor ezt is megteheti.

Készítsen Ön is egy naptárt kedves képeiből!

A személyes naptár különleges ajándék, mely egész évben, minden rápillantáskor örömöt okoz. Ez lesz az idei karácsony egyik sláger ajándéka – ne törje tovább a fejét, mit ajándékozzon! Mi kitaláltuk – az Ön dolga csupán annyi, hogy ne maradj le róla! Regisztráljon most, állítsa össze a naptárat néhány perc alatt, majd töltse fel képekkel, aztán rendelje meg! Lepje meg vele szeretteit, kollégáit, vagy akár üzleti partnereit is. Az idei karácsonyon nem lesz gond az ajándékozás!

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2014.01.21.

További játékok