Főzőest a Porcukor Főzőiskolában nyertese: Koczka Tímea

 Megosztás
Főzőest a Porcukor Főzőiskolában nyertese: Koczka Tímea
Meg akarom nyerni!
Nyerje meg a Porcukor Főzőiskola ajánlatát, mely egy sütemény készítő főzőest 9 900 értékben. A nyeremény 1 főnek ingyenes részvételt biztosít az általa kiválasztott főzőkurzuson.Ízelítő korábbi süteményes estjeink programjából :...

 

Mindig is szeretted az igényes, finom, összetett ételeket, de Te magad valahogy sosem komponáltad meg azt? Ragadd meg a lehetőséget, hogy egy, a konyhaművészet iránt elkötelezett szakember adja át tudását! A Főzőiskolában bemutatott fortélyokat Te magad is alkalmazni tudod majd otthon is. Egy kis elszántság, jó étvágy, türelem és már tiéd is az a tudás, amellyel bárkit levehetsz a lábáról. A tanfolyam után ínycsiklandó étkekkel fogod fogadni akár barátaidat, akár rokonaidat is.

Sok háziasszony gondol úgy a főzésre, mint egy kötelező feladat, egy kényszerű munka. Azonban a főzés nem csupán életünk elengedhetetlen része, hanem művészet. A főzéssel-sütéssel kiélheted kreativitásodat – nemcsak a tálalással, de a hozzávalók megválasztásával és elkészítésével is. Ha jobban kiismered a gasztronómia művészetét, rá fogsz jönni, hogy itt tényleg nincsenek határok – hagyd, hogy szárnyaljon a képzeleted és utánozhatatlan, egyedi ételeket alkoss!

 

Segítség a kérdésekhez: www.porcukor.hu

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.07.03.

További játékok