Nyerj egy 25 000 Ft értékű PROFIKOZMETIKUMOK.HU vásárlási utalványt!

 Megosztás
Nyerj egy 25 000 Ft értékű PROFIKOZMETIKUMOK.HU vásárlási utalványt!
Meg akarom nyerni!
Nyerj egy 25 000 Ft értékű PROFIKOZMETIKUMOK.HU vásárlási utalványt, amely felhasználható a PROFIKOZMETIKUMOK.HU webáruházban Dr. Rimpler termékek vásárlására.

Dr. Rimpler kozmetikumok

A Dr. Rimpler Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége, a minőség és az ár tekintetében egyaránt. A Dr. Rimpler kozmetikumok a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalták vetélytársaikat. Különleges és egyedülálló hatóanyagaikkal minőségi márkát képviselnek a nemzetközi piacon. A forradalmian új ápolók közül többet a szakma legnagyobb elismerésével, a kozmetikai Oscar-díjjal jutalmaztak. A készítményekben található első osztályú, friss, növényi kivonatok, és a természetes úton előállított, csúcsminőségű hatóanyagok a leghatékonyabban szívódnak fel a bőr legmélyebb rétegeibe is, ahol eredményesen fejtik ki hatásukat. A Dr. Rimpler nem csupán kívülről táplál, hanem belülről serkenti és ösztönzi a szöveteket a kollagén, a hyaluron és más a bőr szépségéért felelős anyag termelésére. Mindemellett természetes védelmet biztosít a bőrt károsító hatások ellen, lassítja öregedését és elősegíti annak önregeneráló funkcióját is.

 

 

 

Fedezd fel a modern bőrápolás lehetőségeit!

A bőr állapotát rendszeres, célirányos ápolással lehet befolyásolni. Ezáltal a bőr  természetes szépsége és fiatalos frissessége megmarad. Legyen bőröd érzékeny, problémás, vagy  érett: a Dr. Rimpler megoldást kínál minden bőrállapot számára.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2014.03.14.

További játékok