2 db wellness hétvégét a www.wellnessakcio.hu jóvoltából nyerték: Gelányi Anikó, Benes Anasztázia

 Megosztás
2 db wellness hétvégét a www.wellnessakcio.hu jóvoltából nyerték: Gelányi Anikó, Benes Anasztázia
Meg akarom nyerni!
Játssz és nyerd meg a 2 db, egyenként 40.000.- Ft értékű, 2 főre szóló, 2 éjszakás wellness pihenést a zalakarosi AquaTherm Hotelbe, valamint a gyulai Aqua Hotelbe a www.wellnessakcio.hu jóvoltából.

Erdély kapujában, csendes, nyugodt, a város forgatagától mentes környezetben található a gyulai háromcsillagos Hotel Aqua. A szállás wellness szolgáltatásai, a történelmi, autentikus légkör egyedi helyszínt biztosítanak a kikapcsolódáshoz és relaxációhoz. Az AQUA Hotel*** Gyulán a város zöldövezetében, csendes, nyugodt helyen fekszik, a gyulai Várfürdő nyári bejáratától nem messze.

 

 

 

Az AquaTherm Hotel gyönyörű és barátságos környezetben várja a kedves vendégeket Zalakaroson a gyógy-, és termálfürdő közvetlen közelében. A hotel számos szolgáltatása között lehet válogatni, mely hozzájárul a teljes kikapcsolódás beteljesüléséhez. Legyen szó aktív vagy passzív pihenésről, itt minden megtalálható egy helyen.

 

Foglald le wellness pihenésed a www.wellnessakcio.hu portálon, ahol most több, mint 130 hazai wellness szálloda akciós ajánlatai várnak Rád!

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.11.07.

További játékok