A vitaminlink.unas.hu nyereményjáték nyertese: Nádházi Mária

 Megosztás
A vitaminlink.unas.hu nyereményjáték nyertese: Nádházi Mária
Meg akarom nyerni!
Sok mindent nélkülözhetünk életünk során, de az egészséget soha! Játssz és nyerj Vision termékeket 15 000 Ft értékben!

 

A Vision International People Group Társaság exkluzív jogokkal rendelkezik a Vision minden termékére és étrend-kiegészítőjére, melyek kizárólag a mi Társaságunk számára készülnek. A Társaság minden terméke:

  • Kitűnik a maga természetességével, az összetétel egyensúlyával;
  • Megfelel a hivatalos normatíváknak és a fejlett technológiának;
  • Egyedi receptura alapján elkészített termék és egyszerű a használatuk;
  • A termék érzékelhető stabil eredményt mutat.A Vision biológiailag aktív étrend-kiegészítői - a természetes növényi források magas technológiájú feldolgozásának termékei. Az összetételükben az optimális vitamin-ásványi anyag komplexumon kívül vannak még növényi komponensek is. Ezek a komponensek a jól ismert gyógynövényeknek a biológiailag aktív anyagai. 

 

Egy kiváló technológia a fagyasztásos őrlés kerül alkalmazásra a Vision étrend-kiegészítők előállításánál, lehetővé téve a növényi összetevők hasznos tulajdonságainak megőrzését, hiszen így nem pusztítják el a növényekben lévő éltető erőt. 

A modern tudománynak és technológiáknak köszönhetően a növényekből elkülönítik azokat a biokémiai komponenseket, amelyek a megfelelő hatást biztosítják, vagyis a biológiailag aktív anyagokat (BAA). Ezen anyagokat tiszta, változatlan formában használjak fel a biológiailag aktív étrend-kiegészítőkben (BAÉ). A biológiailag aktív étrend-kiegészítők minden anyaga kizárólag természetes, növényi eredetű, ezért értékesek és aktívak minden ember számára. 

A Vision étrend-kiegészítői és kozmetikai termékeinek előállítási feltételei teljesen megfelelnek a GMP szabványainak. A GMP (Good Manufacturing Practice) - a gyógyszerészeti termékek engedélyezésének szabályai, mely 1963.- ban az USA –ban dolgoztak ki. Ennek megfelelően minden egyes gyógyszergyártónak kötelezően meg kell felelnie a következő feltételeknek: az összetevő anyagok nagyon jó minősége, fejlett technológia használata, jól tervezett és magas technológiai berendezésekkel ellátott épületek megléte, magasan képzett személyzet. Ezen kívül a minden egyes Vision termék, mielőtt a felhasználóhoz kerülne, többszöri laboratóriumi és klinikai ellenőrzésen megy át. Ezért ilyen biztonságos azon fogyasztók részére, akik az előírt dózisokban naponta fogyasztják a terméket. 

A Társaság rendszeresen adományoz termékeket különböző gyógyászati létesítményeknek, gyermekotthonoknak és internátusoknak, ami megerősíti a felelősséget a termék magas színvonalának a megtartására.

A nyeremény ajándékcsomag értéke: 15.000 Ft.

Tartalma:

  • 1 db. Vision Detox
  • 1 db. Vision D4X
  • 1 db. Vision ajakbalzsam
  • 1 db. Vision tea

Segítség a kérdésekhez: http://vitaminlink.unas.hu/

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.09.04.

További játékok