Az Édenkerti wellness pihenés a zalakarosi Karos Spa-ban nyereményjátékot nyerte: Hidvégi Vivien

 Megosztás
Az Édenkerti wellness pihenés a zalakarosi Karos Spa-ban nyereményjátékot nyerte: Hidvégi Vivien
Meg akarom nyerni!
Játssz, hogy nyerj Édenkerti wellness pihenést a zalakarosi Karos Spa-ban 2 felnőtt részére 2 éjszakára Spa Superior kétágyas szobában.

Édenkerti wellness pihenés a Karos Spa-ban, melynek értéke: 80000 Ft.

Szállás 2 felnőtt részére 2 éjszakára Spa Superior kétágyas szobában.
Gazdag büféreggeli és -vacsora magyaros és nemzetközi ételekkel, reform-, és ínyencválasztékkal valamint menüválasztásos ebéddel.
Harmónia Spa Wellness részlegünk szolgáltatásai egyedülállóan 4 000 m2 –en, 2 kül- és 5 beltéri medencével: úszómedence, termálmedence, élménymedencék, jégbarlang, szaunasziget szaunafelöntésekkel, kondicionáló- és fitness terem.

Érvényes: 2013.12.23-ig, kivétel kiemelt és ünnepi időszakok (szezon III.)

http://www.karos-spa.hu/

 

A megtalált Édenkert…
A Hotel Karos Spa ****superior családbarát wellness és konferencia szálloda a Kis-Balaton fürdővárosának központjától mindössze 400 m-re található. A gyönyörű parkkal övezett hotel 2004 óta töretlen lendülettel, hatalmas vendégszeretettel és széleskörű programkínálattal elégíti ki az ide érkező vendégek igényeit.
Legyen szó a pihenés aktív-, vagy passzív formájáról, párokról, gyerekes családokról, munkaügyben érkező üzletemberekről, mindenki talál kedvére való kikapcsolódási formát.

Spa kényelem
A szálloda 300 egyedileg klimatizáltszobatípusai között ahagyományos kétágyas szobatípus mellett megtalálható a kis- és nagycsaládok részére egyaránt kényelmes elhelyezést biztosító családi szoba és apartszoba, valamint a luxust megtestesítő lakosztály.

Harmónia Spa – a nyugalom szigete
4000m2-nyi élmény, avagy a több száz wellness arc- és testkezelés, masszázsok, aromafürdők, kozmetika, medical wellness és gyógyászat helyszíne. Az 5 beltéri- és 2 kültéri medence, valamint szaunapark a szálloda szívét képezi, ahol minden korosztály kedvére lubickolhat, sportolhat, regenerálódhat, vagy épp csak lazíthat.

Programok – korosztályra szabva
Családbarát szálloda révén a Karos Spa nagy figyelmet fordít a gyermekek, kamaszok és a családok teljes körű kiszolgálására, szórakoztatására.
Saját programrészleg felel a fellépések, koncertek, vetélkedők, foglalkozások megszervezéséért, valamint szívesen állnak a vendégek rendelkezésére szállodán kívüli programok, kirándulások lebonyolításában.

http://www.karos-spa.hu/

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.07.02.

További játékok