Pályaszállást keresel? Játssz velünk és nyerj 300€-os utalványt a Sissi Park exkluzív apartmanjába saját szaunával!

 Megosztás
Pályaszállást keresel? Játssz velünk és nyerj 300€-os utalványt a Sissi Park exkluzív apartmanjába saját szaunával!
Meg akarom nyerni!
Pályaszállást keresel? Játssz velünk és nyerj 300€-os utalványt a Sissi Park exkluzív apartmanjába saját szaunával!

A nyeremény pontos leírása
A kérdésekre helyes választ adók között kisorsolunk egy darab 300 Euro értékű ajándékutalványt, mely 2014.01.06-26. között minimum 5 éjszakás vagy 02.27-től szezonzárásig, illetve a nyári szezonban minimum 3 éjszakás szállásfoglalásnál váltható be maximum a foglalás értékének erejéig. Az ajándékutalvány nem átruházható, akciós ajánlatokhoz nem felhasználható és csak a szállás alapárából kerülhet jóváírásra, a felárakra és helyben fizetendő költségekre nem használható fel.

Beváltási határidő: 2014.03.15.

 

Szakadjon ki a mindennapok monotóniájából és töltsön el néhány napot az osztrák hegyekben!

A 300 Euro értékű nyereményutalvány megnyeréséhez nem kell mást tennie, mint helyesen válaszolni a feltett kérdésekre, és drukkolni, hogy Ön legyen az, akire Fortuna rámosolyog!

 

A Sissi Park apartmanjai tárt karokkal várják a téli sportok kedvelőit és a pihenni vágyókat két közkedvelt osztrák síterepen: Lachtal elsősorban hóbiztosságáról és 25 pályakilométeres, családias síterep mivoltáról ismert, míg a Schladming-Dachstein az impozáns méretű, összesen 191 km hosszúságú besíelhető pályarendszere miatt kedvelt. Budapestről gyorsan megközelíthetőek a házak, a Haus im Ennstal/schladmingi szállás 484 km autózással elérhető, míg Lachtal 440 kilométerre fekszik.

Házaink tényleges pályaszállások, maximum 50 méter séta után mindkét terepen felcsatolhatnak vendégeink. A gépkocsi számára nem kell helyet keresni a közelben, hiszen a saját parkoló biztosított, a recepcióssal pedig könnyen megtalálják a közös hangot, hisz mindkét helyen beszélnek magyarul is. A síelés után a zárható tárolókban tudhatják biztonságban síléceiket, a fűtött sícipőtartóknak köszönhetően pedig amiatt sem kell aggódni, hogy reggel jeges rémület ül ki az arcukra, amikor a cipőbe dugnák a lábukat!

 

Az exkluzív belsőépítészeti kialakítású, modern berendezésű apartmanokban teljesen felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére hűtővel, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, kenyérpirítóval, vízforralóval. Lehetőség van zsemlerendelésre, melyet reggelente melegen vehetnek át, és aki nem akar bajlódni a főzéssel, az Schladmingban megkóstolhatja a környező éttermek kínálatát, vagy a lachtali szállásunkon kipróbálhatja az épülethez tartozó Sissi Hütte ajánlatát.

Haus im Ennstal/Schladming

Studio+ (2+2): Egy légterű, nappali/hálószobás apartman terasszal. Egy dupla ágy és egy kihúzható kanapé. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba.

 

Midi apartman (3+2): Nappali egy hálószobával és terasszal. Egy dupla ágy, egy szimpla ágy a hálószobában és egy kihúzható kanapé a nappaliban. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba.

 

Grand apartman (4+2): Nappali plusz két hálószobás apartman terasszal. A hálószobában dupla ágy, a nappaliban kihúzható kanapé. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, két darab zuhanyzós fürdőszoba.

 

Extra apartman (6+2): Nappali plusz három hálószobás apartman terasszal. A hálószobákban dupla ágy, a nappaliban kihúzható kanapé. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, két darab zuhanyzós fürdőszoba.

 

Premium apartman (10+2): Nappali plusz négy hálószobás apartman terasszal. A hálószobákban dupla ágy és egy kihúzható fotel, a nappaliban kihúzható kanapé. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, két darab zuhanyzós fürdőszoba.

 

Lachtal

Studio apartman (2+2): Egy légterű apartman, egy franciaágy és egy kihúzható kanapé, egy kompletten felszerelt konyha, egy fürdőszoba, egy déli fekvésű erkély.

 

Studio+ apartman (2+2): Egy légterű, nappali/hálószobás apartman terasszal. Egy dupla ágy és egy kihúzható kanapé. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba, egy déli fekvésű erkély.

 

Midi apartman (2+2): Nappali plusz egy hálószobás apartman terasszal. A hálószobában dupla ágy, a nappaliban kihúzható kanapé. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba, déli fekvésű erkély.

 

Grand apartman (4+2): Nappali plusz két hálószobás apartman terasszal. A hálószobákban dupla ágy, a nappaliban kihúzható kanapé. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, két darab, zuhanyzós fürdőszoba, egy déli fekvésű erkély.

 

Premium apartman (8+2): Nappali plusz négy hálószobás apartman terasszal. A hálószobákban dupla ágy, a nappaliban kihúzható kanapé. Saját szauna. Teljesen felszerelt konyha, étkező, zuhanyzós fürdőszoba, egy déli fekvésű erkély.

 

Minden apartmanunk internethasználatra is alkalmas LCD TV-vel van felszerelve. Ezenkívül ingyenes WIFI szolgáltatásunk az összes szobában elérhető.

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2014.01.30.

További játékok