A Zichy Park Hotel Bikács nyereményjáték nyertese: Ványai Gáborné

 Megosztás
A Zichy Park Hotel Bikács nyereményjáték nyertese: Ványai Gáborné
Meg akarom nyerni!
Új játék a Zichy Park Hotel Bikács - a családbarát wellness hotel http://www.zichypark-hotel.hu/ jóvoltából! Zichy Park Hotel, wellness szálloda a vidék varázsával! Ha egy időre megszabadulna a város zajától, akkor jöjjön el hozzánk és töltődjön fel nálunk!

Nyeremény: 2 fő részére 2 éjszaka szállás, félpanziós ellátással, wellness használattal.

 

Zichy Hotel és Park, a bikácsi spa és wellness szálloda

A Zichy Park Hotel célja és hitvallása, hogy a lehető legjobb minőségben és a lehető legszélesebb körű wellness kínálattal megteremtse a lehetőséget arra, hogy a bikácsi wellness szállodában pihenő vendégek mindegyike megtalálja a saját kikapcsolódásához, a saját testi és lelki állapotának megfelelő pihenési formát.
Ehhez nagymértékben hozzájárul a szálloda saját wellness részlege spa programjaival.
A sokat emlegetett wellness mellett azonban a szállodát körülölelő Zichy Park hatalmas vonzerőt jelent. A friss levegő, a gyönyörű környezet, a természet közelsége, a park nyújtotta sportolási lehetőségek minden évszakban elkápráztatja és a szabadba csábítja az ide látogatókat.

 

Wellness élmények a Zichy Parkban

A Zichy Park Hotel gyönyörű környezete, a természet közelsége és az abból áradó nyugalom, valamint szállodánk wellness részlegének frissítő és kényeztető szolgáltatásai az év minden napján a tökéletes pihenés lehetőségét kínálják. Míg wellness világunk a szabadidő aktív és kellemes eltöltését teszi lehetővé, addig masszázs ajánlataink segítenek a testi-lelki egyensúly kialakításában, hiszen ez manapság elengedhetetlen feltétel egészségünk megőrzéséhez.

http://www.zichypark-hotel.hu/

 

 

Zichy Park Hotel, wellness szálloda a vidék varázsával!

A szekszárdi dombvidék ölelésében, az egykori Zichy birtokon, 15 hektáros érintetlen természetes környezetben fekszik a pihenést és aktív kikapcsolódást kínáló Zichy Park Hotel**** komplexum.

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.09.17.

További játékok