2x5.000 Ft-os ajándékutalvány a Lotus Virágboltnak (http://www.facebook.com/lotusviragbolt) köszönhetően: Kundermann Csaba, Dósa Imréné

 Megosztás
2x5.000 Ft-os ajándékutalvány a Lotus Virágboltnak (http://www.facebook.com/lotusviragbolt) köszönhetően: Kundermann Csaba, Dósa Imréné
Meg akarom nyerni!
Lájkolj bennünket http://www.facebook.com/lotusviragbolt és oszd meg a neked legjobban tetsző, minimum egy terméket, hogy a játék résztvevője legyél és megnyerd 2 x 5 000 Ft-os ajándékutalvány egyikét!

1993 óta működő kisvállalkozás Újpesten, Slezák Szilvia vezetésével rendezvények, esküvők esküvői helyszínek dekorálása, ballagás, születésnap, névnap, cégek, clubok, éttermek, irodaházak és üzletházak rendszeres dekoráció készítése. Virágcsokrok, virágtálak, gyümölcstálak házhoz szállítása. Karácsonyi koszorúk, karácsonyi lakásdekorálások, karácsonyfa egyedi felöltöztetése.

Nálunk nincs lehetetlen; a nehezen fellelhető különlegességeket is igyekszünk beszerezni, illetve ügyfeleink speciális igényeit kielégíteni.
Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink döntő többsége visszatérő vevő, akik igénylik a kreatív, mindig megújuló virágkötészetet.
Számunkra fontos a kölcsönös bizalom, családias hangulat és a kellemes légkör.

 

Téli dekoráció:

Tél kezdetén a dekorációban is követni kell az évszak jellegzetességeit!

Szín: természetesen a piros, fenyő zöld, tört fehér és a fejedelmi királykék jöhet szóba, a velük együtt járó ezüst és arany szín kíséretében.

 

Karácsonyfa díszítés:

A karácsony jelképe a feldíszített fenyőfa. Karácsonyfadísz rengeteg anyagból készülhet, sőt kreativitásunkat bevetve magunk is alkothatunk egyedi díszeket. Az ünnepi bevásárlásra, az ajándékozási ötletekre több időd jut, ha ezt a szakemberre bízod!

 

Rendezvényszervezés, vagy esküvőszervezés mikor kerül szóba?

Tudod, mennyi minden nem jut az eszedbe és csak később fogsz rájönni, hogy hoppá, ez, meg az is kimaradt? Egy rendezvényszervezés vagy esküvőszervezés rengeteg apró mozzanatból áll és előre meg kell tervezni lépésről - lépésre az egészet, különben sok kellemetlenség érhet az ünnepi pillanatok alatt.

Gondolod, mindenki meg tud szervezni egy ilyen fontos eseményt?

Hidd el, jobban jársz, ha ez másképpen lesz!

Bízz meg egy rendezvényszervezőben vagy esküvőszervezőben, és akkor nem lesz más dolgod, mint leülsz a gyönyörűen megterített asztalhoz, eszed – iszod a finomabbnál finomabb ételeket, italokat és felejthetetlenül jól érzed magad.  Így tudod élvezni a társaságot és azt a rendezvényt, amit Te megálmodtál.

Lotus virágbolt elérhetősége:

  • Telefonszám: +36 20 93 43626 Slezák Szilvia
  • Cím: 1043 Budapest, Pozsonyi út 6/A.
  • Nyitva tartás : Hétfőtől - Péntekig: 9h-19:30h – Szombaton – Vasárnap: 9h-18h
  • Facebook.com oldal: http://www.facebook.com/lotusviragbolt

 

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.02.01.

További játékok