A Hotel Atlantis**** superior szálloda nyereményjáték nyertese: Fried Anita

 Megosztás
A Hotel Atlantis**** superior szálloda nyereményjáték nyertese: Fried Anita
Meg akarom nyerni!
A három kérdésre helyesen válaszolók között kisorsolunk egy darab, a hajdúszoboszlói Hotel Atlantisba 2 fő részére szóló két éjszakás, félpanziós ellátást tartalmazó szállásutalványt!

Az utalvány tartalma: Szállás félpanziós ellátással.  Az atlantisi wellness és fürdőrészleg korlátlan használata: úszómedence, gyógyvizes medence, gyermekmedence, fény és élményelemekkel ellátott medence,  finn szauna, infraszauna, bioszauna, gőzkabin, jégbarlang, sóbarlang. Kardiogépekkel felszerelt fitness terem használat. Gyerekjátszó. Fürdőköntös és piperebekészítés. Vezetékes internet használat, ÁFA.

Kiemelt időszakokban nem használható fel!

Az utalvány nem tartalmazza az idegenforgalmi adót (450 Ft / fő / éj) és a parkolás díját (1000 Ft / éj).

Az utlavány értéke: 88 000 Ft.

 

 

A Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness & Conference, Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája. A gyógyfürdő közvetlen közelségében épült. A létesítmény stílusa, modern. Formabontó kialakítása és eleganciája egy új látványt, egy új színfoltot képvisel.

A  teraszokról a kilátás lenyűgöző. Szemben az Aqua Palace épülete, valamint a csónakázó tó szelíd  látványa tárul a vendég  szeme elé.  A szálloda 8.000m2-es alapterületén 7 szint található. A teljes épület klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható a hűtés és a fűtés. Vezetékes és WIFI internetezési lehetőség minden ponton elérhető.

 

A Hotel Atlantis**** superior három fő profiljából következően akár mentális, akár pihenési, akár üzleti vagy tudásgyarapítási célból tölti itt  idejét  a  vendég, szakképzett személyzet és a minőségi szolgáltatások széles köre biztosítja teljes kikapcsolódását, a felejthetetlen élményt.

A pihenést 97 szoba szolgálja. Ezek közül 10 apartman, 2 mozgássérült, és 2 saját jacuzzival felszerelt lakosztály található. Mindegyik szobához saját erkély tartozik.

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.12.21.

További játékok