Az Isabelle Lancray arcápoló sorozatát érzékeny bőrre, 30.968 Ft értékben nyerte: Király Mária

 Megosztás
Az Isabelle Lancray arcápoló sorozatát érzékeny bőrre, 30.968 Ft értékben nyerte: Király Mária
Meg akarom nyerni!
Nyerd meg az Isabelle Lancray arcápoló sorozatát érzékeny bőrre!

Az extra érzékeny, túlzott reakcióra hajlamos bőrt ellenállóbbá teszi és megőrzi fiatalságát. Láthatatlan védőpajzsként őrzi a bőr a nyugalmát egész napon át. A díszcsomagolásos szett tartalma: 20 ml szérum, 50 ml nappali krém, 50 ml éjszakai krém. Értéke: 30.968 Ft. A nyeremény a profikozmetikumok.hu felajánlása.

 


ISABELLE LACRAY ZENSIBIA - anti-age ápolás extra érzékeny bőrre

 

A tudományos kutatások és az ősi tudás tanulmányozásának eredményeképpen megszületett az Isabelle Lancray legújabb fejlesztése a Zensibia. Az extra érzékeny, túlzott reakcióra hajlamos bőrt ellenállóbbá teszi, és megőrzi fiatalságát. Láthatatlan védőpajzsként őrzi a bőr a nyugalmát egész napon át. Az érzékeny bőr ápolásához szükséges kiváló krémalapot értékes ápoló olajok, a rizscsíra és a Ximenia olaj, a szkvalán, és a lecitin biztosítja. Ázsia ősi tudását és növényvilágának kincsit rejti magában. A gránátalma és a lótuszvirág ősidők óta ismert, ma már tudományosan is igazolt, jótékony hatása növeli a bőr ellenálló-képességét, és segít a bőrnek megbirkózni a a szabadgyökök folyamatos támadásával. A hisztamin-gátló Kudzu bab kivonat nyugtatja a bőrt, megelőzi az allergiás reakciók kialakulását. Egy szintetikus neuropeptid csökkenti a gyulladások kialakulását, erősíti az érfalakat, és megelőzi a kórokozók elterjedését a bőrben.

 

A gondosan összeállogatott hatóanyagkoktél a legújabb generációs, intelligens nanokapszula segítségével jut el a bőrbe. A Ceraparts® a hatóanyagokat szabályozottan és szelektíven bocsátja a bőr rendelkezésére. Alapját a bőr lipidjeihez megtévesztésig hasonlító ceramidok és a gránátalma kivonata adják. Restrukturálja a bőr hidrolipid rétegét, és nedvességgel látja el a bőrt.

 

Hatóanyagok


Gránátalma fitoszterol

Kiváló antioxidáns, erősítő, védő, növeli a bőr vízmegtartó képességét.

 

Kék és fehér lótuszvirág kivonat

Gazdag flavoinodokban, kiváló antioxidáns, megvédi a DNS-eket, bőr lipideket és proteineket a szabadgyökök általi károsodástól.

 

Magnézium

Öregedésgátló, aktiválja a sejtfunkciókat, irritáció ellenes.

 

Kudzu bab kivonat

Nyugtató, hisztamingátló, megakadályozza az allergiás reakciók kialakulását.

 

Probiotikus glükán

Erősíti a bőr védekezőképességét.

 

Szintetikus peptid

Gyulladáscsökkentő, megakadályozza a korokozók elszaporodását.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.12.20.

További játékok