Nosztalgiázz B. Tóth Lászlóval és idézd fel a kellemes régi emlékeket a könyv és a CD segítségével nyertese: Kalocsai Zsolt

 Megosztás
Nosztalgiázz B. Tóth Lászlóval és idézd fel a kellemes régi emlékeket a könyv és a CD segítségével nyertese: Kalocsai Zsolt
Meg akarom nyerni!
Most a legelsők között ismerheted meg az önéletrajzi könyvéből milyen utakon, buktatókon keresztül jutott el odáig, amíg ezt a kitüntető díjat megkapta.

Szeretnénk Számodra is elérhetővé tenni a nyereményt, hiszen kifejezted érdeklődésedet B.Tóth László munkássága iránt.

Bizonyára hallottad, láttad, hogy nem is olyan régen B.Tóth László életműdíjban részesült az újságírói és rádiós pályafutásáért.  Most a legelsők között ismerheted meg az önéletrajzi könyvéből milyen utakon, buktatókon keresztül jutott el odáig, amíg ezt a kitüntető díjat megkapta.

 

A könyv különlegessége a fotóalbum mellett a CD melléklet, amely eddig soha sehol nem publikált 27 felvételt tartalmaz. Sok-sok misztikus időutazást előidéző szignál, montázs, Nena-interjú, Déri János telefonos trükkjei, Novotny Zoltán és Fiala János versei, a „szöuli aranyak” és a Calypso rádió történetének utolsó 5 perce.

 

 

 

 

B. Tóth László szavaival:  „Azoknak ajánlom könyvemet, akik az elmúlt évtizedek alatt velem együtt élték meg és élték át a rockzene kialakulását és fejlődését. És persze azoknak is, akik kíváncsiak, hogy mitől olyan lelkes az időszakról beszélve a mama és a papa.”


Ha Neked is kellemes pillanatokat adott a hajdani Poptarisznya és B.Tóth László, akkor ezzel a könyvvel újabb utazást tehetsz a régi idők nyugodt, békés szigetére, miközben hajóddal lehorgonyozhatsz a retro netrádiónál, ahol továbbra is izgalmas beszélgetéseket, valamint az utóbbi évtizedek időtálló slágereit élvezheted. Nem beszélve a bensőséges kulisszatitkokról és egy legendás, életműdíjas műsorvezető életéről, amely előtted már nyitott könyvvé válik!

 

Nosztalgiázz velem és idézd fel a kellemes régi emlékeket a könyv és a CD segítségével.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.08.19.

További játékok