Luxus pihenés az ABACUS Business & Wellness Hotel****-ben nyertese: Ulbert Jánosné

 Megosztás
Luxus pihenés az ABACUS Business & Wellness Hotel****-ben nyertese: Ulbert Jánosné
Meg akarom nyerni!
A négycsillagos intelligens szálloda 128 szobával illetve lakosztállyal rendelkezik, első osztályú éttermében elismert mesterszakácsok várják a vendégeket. A nyeremény: 3 nap/2 éj/2 fő teljes ellátással 99.800 Ft

 


Az Abacus Hospitality Services Kft. küldetése, hogy saját és cégcsoportjának eszközeivel, szaktudásával és kreativitásával tevékenyen hozzájáruljon a magyarországi vendéglátás- és szállodaipar fejlődéséhez.

Közép-Magyarország legújabb business és wellness szállodája Pest megye nyugati kapujában, Budapesttől 15 percre, Herceghalmon található. Az ABACUS Hotel inspiráló légköre, innovatív környezete, világszínvonalú konferenciatechnikája, egyedülálló rendezvénykapacitása és újraértelmezett gasztronómiai filozófiája miatt az üzleti és szellemi élet közösségi tere.

Az 1600 m2-es Abacus Spa a felfrissülési és kikapcsolódási lehetőségek széles skáláját kínálja: fürdővilág, több mint 50 féle arc és testkezelés, masszázsok, szaunakabinok, Vitamin Bár, selfnessprogramok és életmód-trénerek segítik a nyugodt feltöltődést.

A golf szerelmesei 15 percnyi autóútra 3 nemzetközi színvonalú golfpályán is hódolhatnak szenvedélyüknek.
Bicikli vagy bortúra, lovas program vagy látogatás a Korda filmstúdióban csak ízelítő a környék kínálta sokszínű lehetőségek közül.
A hoteltől 3 km-re található az önálló, 17 hektáros, egyedi esemény- és játékterekkel rendelkező ABACUS Rendezvényközpont.

Segítség a kérdésekhez: http://www.abacushotel.hu/

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.08.28.

További játékok