A TIMBA bútor jóvoltából a gyermekágy nyertese: Somodi Anett

 Megosztás
A TIMBA bútor jóvoltából a gyermekágy nyertese: Somodi Anett
Meg akarom nyerni!
Jól jönne egy gyermekágy a babaszobába? Karácsonyi ajándéknak is tökéletes lenne? Gyere, játssz velünk! Lepd meg magad, szeretteid egy minőségi magyar termékkel. Közvetlenül a gyártótól!

A szállításról mi gondoskodunk!

Nyereményjátékunkban egy átalakítható kombi gyerekágyat nyerhetsz, mely nem csak az első hónapokban használható. Átalakíthatóságának köszönhetően heverőként és kis szekrénnyel 6-8 éves korig szolgálhat. A színt te választhatod ki!

Választható színek:

Bükk

Juhar

Cseresznye

 

Röviden a megnyerhető termékről:

Praktikus hiszen használható rácsos gyermekágyként pelenkázóval, majd később átalakítva ifjúsági heverőként egy külön álló kis szekrénnyel.

Fekvőfelülete 3 pozícióban állítható. Speciális előfeszített, réteg ragasztott fa rugókkal van felszerelve. Ez fontos a kényelmes nyugodt alvás és a megfelelő átszellőzés miatt. Ugyanakkor gyermeke ugrálásakor, elesésekor tompítja az estést, védi gyermekét.

A bútorlap élei lekerekítettek, rugalmas gyermekbútorokhoz kifejlesztett speciális él védővel vannak bevonva, így biztonságossá és esztétikussá téve azt. Ez a megoldás kizárja az éles élek okozta esetleges sérüléseket. Az ágylábakon csúszó talp gombok vannak, így a bútor mozgatásakor nem karcolódik a talaj.

pelenkázó szekrény az ágy mindkét oldalára szerelhető. Az ágynemű heverővé alakítása után egy 60 x 1720  cm es méretű heverőt kapunk.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ http://www.timba-gyermekaruhaz.hu/

 

 

 

Neked mely szín tetszik a legjobban? Nyerd meg és döntsd el TE, hogy melyiket kéred! És ha már a facebookon jársz, ne felejts el minket lájkolni. Előre is köszönjük!

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.12.18.

További játékok