Sissi Park-Schladming nyereményjátékának nyertese: Bagita Tímea

 Megosztás
Sissi Park-Schladming nyereményjátékának nyertese: Bagita Tímea
Meg akarom nyerni!
Sissi Park-Schladming: Síeljen a 2013-as sí világbajnokság helyszínén!

A nyertes: 2 éjszakát tölthet el kettesben az előszezon idején egy szaunás apartmanban 94.695 HUF értékben

Sissi Park - Lachtal Sírégió nyáron is, de főként télen nyújt kellemes időtöltést! 4 csillagos pályaszállás apartmanok közvetlenül a sípályák és a sífelvonók mellett, az 1650 m magasan fekvő ausztriai Lachtalban. 

Privát szauna az apartmanokban, déli fekvésű terasz, családbarát szolgáltatások gondoskodnak a vendégek kényelméről.

A Sissi Park osztrák pályaszállások a vendégek minden igényeit kielégítik. Magas színvonalú apartmanok, közvetlenül a pályák mellett. Kompletten felszerelt konyha, ingyenes Wifi és internetezésre is alkalmas LCD TV. A síelés örömét már közvetlenül a bejárati ajtótól élvezheti!

 


Schladming-Dachstein, Ausztria

Az ausztriai Stájerország északi részén található Schladming-Dachstein sírégió Ausztria egyik legnagyobb és legelegánsabb síparadicsoma. Télen mintegy 190 kilóméternyi tökéletes állapotú sípálya várja a síelőket, melyek a 93 modern felvonónak és síliftnek köszönhetően kényelmesen, sorbanállás nélkül használható. Schladming-Dachstein sírégió földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Európa hóbiztos síterepei közé tartozik, a modern hóágyúrendszer pedig a pályák kifogástalan minőségéről gondoskodik.
A Schladming környékén elhelyezkedő 9 síterep, mely a Schladming-Dachstein sírégiót alkotja, tagja a Ski Amadé síszövetségnek.
Az ausztriai Schladming-Dachstein régió nem csak a téli sportok szerelmesei számára nyújt tökéletes kikapcsolódási lehetőséget. Felejthetetlen élmények várják azokat is, akik nyáron választják úticélnak Ausztria ezen területét, akár az aktív pihenés hívei, akár a nyugodt kikapcsolódást keresik.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.10.15.

További játékok