Játssz és nyerj Valentin napi csomagot az Egyiptomismink felajánlásával nyereményjáték nyertese: Sági Andrea

 Megosztás
Játssz és nyerj Valentin napi csomagot az Egyiptomismink felajánlásával nyereményjáték nyertese: Sági Andrea
Meg akarom nyerni!
Játssz és nyerj Valentin napi csomagot az Egyiptomismink felajánlásával a Mia Bella Szépségszalonba, mely tartalmaz egy romantikus sminket, alkalomhoz illő kézre festett hennát, egy szerelmes hangulatú arab CD-t és egy eredeti egyiptomi papiruszt.

A felajánlott nyeremény Valentin napján (azaz február 14-én) „vehető át” a Pólus Centrum Mia Bella Szépségszalonban!

Miért különleges az Egyiptomismink? Egyiptomi származásom révén a szépségen túl, a smink lelki jelentőségének is hangsúlyt adok, hiszen az arc festése évezredek óta többről szól az egyszerű tetszeni vágyásnál, eredete meglepően sprituális. Az arc és a test díszítése már az óegyiptomi civilizáció előtti időben különös jelentőséggel bírt a természeti vallásokban. Szimbolikus esszenciája mágikus, képviseli a Teremtő őserőt, a Titkok tudását, az Istenek erejét vagy akár védelemként szolgál. Okleveles maszkmesterként mindezt figyelembe veszem akár smink, akár henna készítése közben.
Nem csak smink! Az Egyiptomismink sokoldalú. Szolgáltatásaink közt szerepelnek olyan élmény csomagok is, melyeket ötvöztünk, tánccal, zenével, fotókkal, rendezvényszervezéssel és még sok mással! Találhatsz nálunk képzőművészeti alkotásokat, melyek kiválóak ajándéknak, vagy ha a lakásodat igazán egyedien szeretnéd díszíteni. Minden termék kézműves áru!

 


Részletek:
www.egyiptomismink.hu vagy lájkolj a http://www.facebook.com/pages/Egyiptomismink/302478349841859?ref=hl oldalon
A felajánlott nyeremény Valentin napján (azaz február 14-én) „vehető át” a Mia Bella Szépségszalonban, a Pólus Centerben. 
Mivel a szépség mindenkié, Valentin napi rendezvényünk keretén belül a Mia Bellával, várunk minden kedves érdeklődőt a szalonba, ahol tetszés szerint megvásárolhatóak lesznek a Valentin csomag termékei és szolgáltatásai, illetve hajadat, körmeidet is tündöklővé varázsolják a profi kollégák!

Minden megkeresést szeretettel várok! Szilvia El-Hennawi az Egyiptomismink
Valentin napi rendezvény helyszíne: 
Mia Bella Szépségszalon
Pólus Center 1158 Budapest, Market street 379.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.02.13.

További játékok