A Mindig Úton Utazási Iroda jóvoltából az egy napos buszos útat nyerte: mjuditerika

 Megosztás
A Mindig Úton Utazási Iroda jóvoltából az egy napos buszos útat nyerte: mjuditerika
Meg akarom nyerni!
Nyeremény: Adventi varázslat Bécsben – egy napos buszos út, december 22-én Bécsbe biztosítással és egy Mindig Úton Törzsvásárlói kártya.

Adventi varázslat Bécsben

 

Kiránduljon egyet a szomszéd fővárosban, és csodálja meg Bécset ünnepi díszben. Tekintse meg a város nevezetességeit és látogasson el a legnagyobb adventi vásárba, vásároljon kézműves termékeket forralt bort és gyümölcsös puncsot kortyolgatva.

 

 A program részletes leírása:

Indulás 06.00-kor Budapestről, utazás komfortos autóbusszal, idegenvezető kíséretével. Délelőtti érkezés a Schönbrunni kastélyhoz. A kastélylátogatás alkalmával 40 termet tekinthetnek meg a látogatók, köztük Ferenc József, Erzsébet császárné és Mária Terézia lakótermeit, ezt követően pedig lehetőség nyílik egy rövid sétára a kastély gyönyörű parkjában, amely télen is szép látványt nyújt. A kastély előtt nézelődhetnek az adventi vásárban, illetve kipróbálhatják, megkóstolhatják a kitűnő kaiser puncsot, vagy éppen a jellegzetes kaiserschmarnit, vagyis a császármorszsát. Kora délután érkezés Bécs belvárosába. Autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával a Ringstrassen stílussal. A városnézés után mindenki egyénileg töltheti el szabadidejét Bécs belvárosában. Lehetőség nyílik a híres adventi vásár meglátogatására, amely Bécs legfontosabb látnivalója ilyenkor, és a Városháza téren található. Adventi specialitások: sült gesztenye, sült krumpli és puncs, valamint forralt bor teszik igazán hangulatossá a forgatagot. 18.00-kor hazaindulás Budapestre. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

 

Ha külföldi, belföldi, egzotikus nyaralóprogramot keres, vagy városlátogatásra, körutazásra, hajóútra szeretne jelentkezni, vagy éppen nászútját szeretné kiválasztani keressen fel minket! Várjuk Önt utazási irodánkban Maglódon, ahol hazánk számos utazásszervezőjének ajánlata megtalálható. Nálunk a legnagyobb szervezők útjaitól a kisebb, réteg igényeket kielégítő szervezők nyaralóprogramjai közül lehet választani. Irodánkban ugyanannyit kell fizetni, mintha az utazásszervezőnél foglalná le útját, de itt a sok ajánlat közül a legkedvezőbbet választhatja ki! Foglalkozunk még repülőjegy, színház- és koncertjegy értékesítéssel valamint baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás kötéssel.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.12.18.

További játékok