Játssz és nyerj a Mindig Úton Utazási Irodával!

 Megosztás
Játssz és nyerj a Mindig Úton Utazási Irodával!
Meg akarom nyerni!
A játékosok között kisorsolásolásra kerül 3 db 5000 Ft-os utalvány. Az utazási utalvány felhasználható irodánkban, illetve weboldalunkon www.mindiguton.hu oldalon történő foglaláskor.

Utazási irodánkban a magyarországi legnagyobb, megbízható utazási irodák kínálatát változatlan áron találja meg. Kínálatunkban buszos, repülős városlátogatások, körutazások, nyaralóprogramok, egzotikus üdülések, belföldi wellness hétvégék is megtalálhatók. Minden utasunknak igyekszünk megtalálni az elképzeléseinek legmegfelelőbb utazást, hogy az örök és szép emlék maradjon! Mi azért dolgozunk, hogy Ön nyugodtan pihenjen!

 

 

 Hogy megnyerd az utalványok egyikét csak válaszolj 3 egyszerű kérdésünkre! A válaszokhoz segítséget weboldalunkon találsz.

 Ne felejts el like-olni a facebookon:

https://www.facebook.com/mindiguton.utazasiiroda

www.mindiguton.hu

 

Ha buszos körutazást, városlátogatást, repülős nyaralóprogramot keres nálunk jó helyen jár! Irodánkban annyit fizet, mintha magánál az utazásszervezőnél fizetné be útját, de mi a sok ajánlat közül megkeressük az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelőt.
Foglalhat irodánkban személyesen, vagy e-mailben vagy megújult weboldalunkon ON-LINE, illetve elér bennünket a facebookon és skype-on is.
Foglalkozunk továbbá repülőjegy, színház- és koncertjegy, szálláshely - értékesítéssel, biztosításkötéssel.

 

Nálunk 30 utazásszervező ajánlatát találja egy helyen. Annyit fizet, mintha magánál az utazásszervezőnél fizetné be útját, de mi sok ajánlat közül megkeressük az Ön elképzeléseinek leginkább megfelelőt.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2014.04.02.

További játékok