A 20.000 Ft értékű luxus arckezelést a Baalbek Stúdió jóvoltából nyerte: Tóth Emese

 Megosztás
A 20.000 Ft értékű luxus arckezelést a Baalbek Stúdió jóvoltából nyerte: Tóth Emese
Meg akarom nyerni!
Nyeremény: 20.000 Ft értékű luxus arckezelés Oscar-díjas nanotechnológiával készült kozmetikumokkal melyet beválthatsz a Baalbek Stúdióban.

Isabelle Lancray SURMER élménykezelés hideg/meleg Sodalith kagylókő arcmasszázzsal. A kezelésben a felhasznált kozmetikai Oscar-díjjal jutalmazott SURMER termékcsalád különleges hatóanyagai megfiatalítják a bőrt és fokozzák az endorfin (boldogság hormon) termelést. Szépítő, gyógyító és energizáló kezelés.  A kezelés értéke 20.000 Ft.

Isabelle Lancray SURMER élménykezelés hideg/meleg Sodalith kagylókő arcmasszázzsal

ANTI-AGE kezelés a dél tengerek egzotikus növényvilágával

Az energiaáramlás a szervezet egészségének a feltétele. Minden szervi zavar ennek az áramlásnak a károsodására vezethető vissza. A SURMER gyógyító, energizáló kezelés legfontosabb célja az energiaáramlás fokozása és az energia kiegyenlítése, ezáltal aktiválva a szervezet öngyógyító erejét. A kezelésben a felhasznált kozmetikai Oscar-díjjal jutalmazott SURMER termékcsalád különleges hatóanyagai - mint a noni kivonat, kivonat a vad indigó magjából és a kókuszdióból - a kollagén szintézist élénkítik, az immunrendszert erősítik, a ráncokat simítják és fokozzák az endorfin (boldogság hormon) termelést. A kezelésben a masszázs során alkalmazott speciális - már évszázadok óta gyógyító és védő tulajdonságairól ismert kagylókő magas ásványianyag és nyomelem tartalma javítja a sejtek anyagcseréjét, serkenti a keringést, ami az immunrendszer erősítéséhez vezet. Harmonizálóan hat a mirigyekre és támogatja a hormontermelést, ami a sejtmegújulást és az anyagcserét fokozza.

SURMER - boldoggá teszi a bőrét

ISABELLE LANCRAY SURMER - az ápoló kozmetika új generációja a déli tengerek egzotikus növényvilágával!

A Csendes Óceán egzotikus növényvilágából nyert, zsírban oldódó tradicionális hatóanyagokat nanotechnológia segítségével, a legkisebb szállítórendszerrel juttatja a bőrbe. Az apró nanogyöngyök a létező legkisebb hatóanyagtárolók, a legjobb szállítórendszerek a Surmerban található tradicionális nyersanyagok számára.  A bio-intelligens aktív hatóanyagok a kollagén szintézist élénkítik, az immunrendszert erősítik, a ráncokat simítják és fokozzák az endorfin termelést. Isabelle Lancray

A termékcsalád alapját a kukuinut olaj adja, mely a hawaii kukui fa hidegen sajtolt terméséből készül és gazdag telítetlen zsírsavakban. A hawaiiak ezt az olajat arra használják, hogy megvédje a bőrüket az összes környezeti ártalomtól (szél, víz, nap…). Az olaj - amit a bennszülöttek évszázadok óta használnak a csecsemők bőrének ápolására, illetve, ezt használják a híres LOMI LOMI masszázshoz is alapolajnak - segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát. A készítményben kíméletes cukoremulgeáló kerül felhasználásra (biomimetic rendszer), mely kimondottan bőrbarát tulajdonságokkal rendelkezik.

 


Sodalit kagylókő

A Sodalit kagylókövet az ókorban, úgy ismerték, mint a művészek kövét. Az énekesek, szobrászok, festők és költők állandó társa volt, és úgy tartották, hogy gyógyító és védő hatása van. A Sodalit sok ásványt és nyomelemet tartalmaz, amire a testünknek szüksége van. A Sodalit kő hatása leginkább a nyirokrendszer aktiválásában látszik, ami végső soron erősíti az immunrendszert. A Sodalitnak kiegyensúlyozó hatása van a mirigyekre, támogatja a hormontermelést, ami stimulálja a növekedést, ezáltal támogatja a sejtmegújulást és a sejtanyagcserét. Nyugtatja az idegeket, csökkenti a vérnyomást, ami csökkenti a szíven lévő terhet. Más elemek pszichológiai szinten hatnak. Energetikailag a Sodalit a legjobban a homlok, vagy hatodik csakrán keresztül működik. A színe hűsítő és nyugtató hatással van az emberre, kifinomultabbá teszi az érzékelést és támogatja a tisztább, összeszedettebb gondolkodást.

Sodalith köves masszázs

A Surmer arcmasszázs fő célja, hogy aktiválja az energiaáramlást és helyreállítsa az energia egyensúlyát, ezáltal a szervezet öngyógyító képességét fokozza. Számtalan akupunktúrás pont található az arcon. Ezekre lehet hatni a meleg kövekkel végzett speciális masszázstechnika során alkalmazott finom nyomásokkal és mozdulatokkal, ami végső soron aktiválja és javítja az energiaáramlást a meridiánok mentén. A kezelés és a kövek melegítése növeli a masszázs során alkalmazott Sodalit kő gyógyító energiáját. Fokozódik az arc vérellátottsága, és melegebb, oxigéndúsabb vér érkezik a sejtekhez. A hőstimuláció, ami a bőr érzékelő receptorait éri a meleg kagylóköveken keresztül, segíti a regenerációt és a méregtelenítést, csökkenti a ráncokat, összességében javul az arc bőrének megjelenése.

A masszázs mind a 16 speciális mozdulata egy sor szervre illetve szerv párra van jótékony hatással. Például a homlokon végzett mozdulatok javítják az emlékező- és koncentrációs képességet, a szem körüli pontok stimulálása pihenteti a szemet, javítja a látást, enyhíti a szemirritációt, erősíti a légzőszerveket és serkenti a vérkeringést, a száj körüli reflexológiás pontok ingerlése szabályozza a bélműködést, méregtelenít, segíti a felesleges folyadék távozását a testből. Más mozdulatoknak általános relaxáló, stresszoldó vagy szívritmus szabályozó hatása van. Összességében a masszázs növeli a szervezet élet energiaszintjét „chi” és vitalitását, erősíti az immunrendszert.

A kezelés összességében pihenteti a testet és a lelket, növeli a szervezet energiaszintjét és vitalitását, erősíti az immunrendszert. A kezelés után az arc kellemesen meleg, puhább, simább és feszesebb.

Segítség link: http://www.baalbekstudio.hu/isabelle_lancray

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.12.16.

További játékok