Lupo Vita Kft. nyereményjáték nyertese: Dósa Imréné

 Megosztás
Lupo Vita Kft. nyereményjáték nyertese: Dósa Imréné
Meg akarom nyerni!
Allergiás a parlagfűre? Én is az vagyok, de a légtisztítók enyhülést nyújtanak. Játsszon és nyerjen 20.000 Ft vásárlási utalványt és ismerje meg a levegőtisztítók előnyeit!

 


Az aktív légtisztító néhány felhasználási területe a teljesség igénye nélkül:

Asztma, allergia ellen: A Heavenfresh levegőtisztítók szűrik a levegőben lebegő port, polleneket, atkákat, penészgombákat,stb. Számtalan allergiás, asztmás szabadabban lélegezhet azokban a helyiségekben, ahol ezek a készülékek működnek.

Egészségesebb levegőért: Szeretne Ön is egy egészséges, tiszta légtérben tartózkodni? Ezzel a légszűrő garantáltan egészségesebbé változtathatja környezetét. A légtisztítás kedvező hatásai rövid időn belül érzékelhetőek lesznek. Ez különösen fontos gyermekek és idős emberek számára.

Szagok ellen: Ki ne ismerné azt a kellemetlen állapotot, amikor az ételszag vagy egyéb nem kívánatos szag órákig, napokig érezhető a lakásban. Hasonló a helyzet azokban a háztartásokban, ahol kisállatot tartanak. Ezzel a légszűrővel gyorsan csökkennek a zavaró szagok és hamarosan visszaáll a tiszta, friss levegő.

Dohányfüst, cigarettafüst megszüntetésére: Ön, vagy szerettei dohányoznak? Legtöbbször nehéz a kompromisszum. A légtisztításnak köszönhetően a cigaretta, a pipa és a szivar füstje is gyorsan lebomlásnak indul. A nikotinnak is kevés esélye marad, hogy a fehér falakat sárgára színezze.

Finompor, kipufogó gázok semlegesítésére: Ha városban, szennyezett levegőjű környezetben él, védje magát a levegőtisztító berendezéseinkkel a sok mérgező anyag ellen, melyek a levegőben keringenek. A városokban jelent ez legnagyobb problémát. Más módon ez sajnos kivédhetetlen.

Vírusok, baktériumok ellen: A légtisztítók csökkentik a fertőző betegségek továbbterjedésének esélyét. A vírusok és a baktériumok nagy részét könnyedén elpusztítják, így védik családját, gyermekeit a sűrű betegeskedéstől.

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.10.16.

További játékok