A Webüzlet Kft. nyereményjáték nyertese: Kosztin Anna

 Megosztás
A Webüzlet Kft. nyereményjáték nyertese: Kosztin Anna
Meg akarom nyerni!
Nyerd meg a Webüzlet Kft. által felajánlott nyereményeket! Fődíj: Reviber Plus kapaszkodóval ellátott változata 3 hónapig az otthonodban. 2. díj:3 különböző ízesítésű Perfect Day Diéta italpor 15.000 Ft értékben.

Ez az élvezetes, időtakarékos edzés kicsivel több mint tíz percet vesz igénybe minden másnap, de mindennap is alkalmazhatják azok, akik mindig a legjobban akarják érezni magukat és a lehető legjobban akarnak kinézni. A rendszeres edzés fontos része az egészséges életmódnak és szoros kapcsolatban van az alacsony testzsírral, a fejlett izomzattal és izomtónussal, a fokozott anyagcserével, az erősebb medence alji izomzattal és egyéb nagyon sok kedvező hatással.

 

A Reviber Plus erősíti és formálja a testet a lábújjtól a feje tetejéig... a lábat, a feneket, a belső izomzatot, a mellkast, a karokat, mindent.

  • Javítja az izmok terhelhetőségét és tónusát
  • Növeli a pulzust és gyorsítja az anyagcserét így gyorsabban ég el a bevitt tápanyag
  • Hatékony a narancsbőr ellen is!
  • Megállítja a csonttömeg-vesztést
  • Javítja az egyensúlyérzéket
  • Csökkenti a derék és hátfájást
  • Ajánlott cukorbetegek számára is, mert javítja a végtagok vérkeringését
  • Gyorsítja a balesetek, sérülések miatt károsodott izom újra épülését

 

A vibrációs tréner billenőpadja olyan, mint a gyermekkorunkban használt mérleghinta. A középső rögzítési ponton el tud billenni jobbra és balra is és mindezt a billegő mozgást egy beépített motor biztosítja. A Reviber Plus használata során a test gyorsan egymás után kap két ellentétes hatást a tréningpad billegtetése által. A test mindkét hatásra reagál és megpróbálja visszaállítani az egyensúlyt úgy, hogy a súlypont középen legyen és ez bizony izommunkával jár.

 

A Reviber Plus tengelyen elforduló mechanikája a test természetes csípő mozgását használja fel, amivel felemeli az egyik lábat amíg a másikat leteszi. A test természeténél fogva kiegyensúlyozza magát használva ehhez mindkét lábat, a feneket és a belső izomzatot. Ez a folyamat olyan természetesen történik, mint a járás, de a láb, a fenék és a központi izomzat 1800 impulzust kap percenként – a legmagasabb sebességen a test több ezerszer van megdolgoztatva egy klasszikus tíz perces edzés során.

 

A Reviber Plus-szon való edzés a rugalmas pántok segítségével, és guggolási gyakorlatok beiktatásával meghozza gyümölcsét azoknak az embereknek, akik fittek szeretnének lenni, illetve azok is szeretnének maradni. A készülék árával és méretével is abszolút az otthoni felhasználók igényeinek. A készülék elérhető kapaszkodóval, illetve kapaszkodó nélkül is.

 

Azoknak akik fogyni szeretnének erősen javasolt a készülék használata mellett odafigyelni a táplálkozásukra is. Ebben nyújt segítséget az Perfect Day Diéta termékcsalád, melyek segítségével akár napi több étkezést is ki lehet váltani. A termékcsalád valamennyi tagja kiegyensúlyozott fehérje összetételű élelmi rost forrás, ezért diétázók számára kiváló. Lassú égésű összetett szénhidrátokat tartalmaz, mely egyenletes vércukorszintet biztosít, hosszantartó energiával tölt fel. A Perfect Day Diéta termékei rostban és vitaminokban gazdagok, hozzáadott adalékot nem tartalmaznak. Hamarosan a Reviber Plus készülékekkel együtt is elérhető lesznek. A mozgással és tudatos táplálkozással garantált a siker!

 

 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2013.12.12.

További játékok