A profikozmetikumok.hu játékában 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány nyertese: Kanizsai György

 Megosztás
A profikozmetikumok.hu játékában 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány nyertese: Kanizsai György
Meg akarom nyerni!
Nyerj egy 20 000 Ft értékű PROFIKOZMETIKUMOK.HU vásárlási utalványt.

Kényeztesd magad a PROFIKOZMETIKUMOK.HU ápoló és szépítő termékeivel. Kiváló minőségű professzionális kozmetikumok, attraktív csillámtetoválás, Magic Styl’o sminktollak, hajba vasalható ékszerek. 

 


Dr. Rimpler kozmetikumok

A Dr. Rimpler Németország egyik vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cége, a minőség és az ár tekintetében egyaránt. A Dr. Rimpler kozmetikumok a kutatásban és a fejlesztésben messze túlszárnyalták vetélytársaikat. Különleges és egyedülálló hatóanyagaikkal minőségi márkát képviselnek a nemzetközi piacon. A forradalmian új ápolók közül többet a szakma legnagyobb elismerésével, a kozmetikai Oscar-díjjal jutalmaztak. A készítményekben található első osztályú, friss, növényi kivonatok, és a természetes úton előállított, csúcsminőségű hatóanyagok a leghatékonyabban szívódnak fel a bőr legmélyebb rétegeibe is, ahol eredményesen fejtik ki hatásukat. A Dr. Rimpler nem csupán kívülről táplál, hanem belülről serkenti és ösztönzi a szöveteket a kollagén, a hyaluron és más a bőr szépségéért felelős anyag termelésére. Mindemellett természetes védelmet biztosít a bőrt károsító hatások ellen, lassítja öregedését és elősegíti annak önregeneráló funkcióját is.


Fedezd fel a modern bőrápolás lehetőségeit!

A bőr állapotát rendszeres, célirányos és személyre szabott ápolással lehet befolyásolni. Ezáltal a természetes szépsége és fiatalos frissessége megmarad. Legyen bőröd érzékeny, problémás, vagy esetleg érett: a Dr. Rimpler megoldást kínál minden bőrállapot számára, az annak megfelelően kidolgozott professzionális kozmetikumával. 

A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2012.09.03.

További játékok