Alakformálás Miskolc belvárosában nyereményjáték nyertese: Balda Béláné

 Megosztás
Alakformálás Miskolc belvárosában nyereményjáték nyertese: Balda Béláné
Meg akarom nyerni!
15 kezelésből álló alakformálás (5 alkalommal végzett 3 féle kezelés: ultrahangos zsírbontás + rádiófrekvencia + gépi vákuum)

Az ultrahangos (kavitációs) zsírbontás hatásai

 

Megtámadja a narancsbőrt

A kavitáció legkiemelkedőbb hatása az, hogy stimulálja a vérkeringést, így új kollagén termelődik. A zsírsejtek szétrombolása csökkenti a szklerotikus kollagén egyenletességét a narancsbőr göröngyeiben, ennek eredményeképpen javítja a cellulites bőrt.

 t-2-alkalom-9900ft-helyett-2990ft-ert-adj-3-lepesben-mattot-a-testnek.4.jpg

Tökéletesíti az esztétikai sebészetet

Az ultrahangos zsírbontó egy hatékony eszköz a felhalmozódott zsírlerakodás feszesítéséhez, ezáltal újraformálja az alakot.

 

Mi a kavitációs hatás?

Az ultrahangos zsírbontás a kavitáció rendszerén alapul, kompressziót és dekompressziót hoz létre másodpercenként 36.000- 44.000 Hz-es sebességgel, amíg a zsírsejtek fel nem robbannak. Ez a módszer alacsony frekvenciájú ultrahang hullámokat bocsájt ki, melynek a zsírsejtek nem képesek ellenállni és megsemmisülnek.

 

eredmenyek_1.jpg

 

 

eredmenyek_2.jpg

A kezelés menete

Egy kezelés időtartama  kb. 30-40 perc. A kavitációs zsírbontás teljesen fájdalommentes, a bőr sem melegszik fel.

Kezelhető területek: has, hát, csípő, fenék, külső vagy belső combok, felkarok, térdek.

Javasolt kezelésszám: 5-8 alkalom heti rendszerességgel (4-7 naponta) ismételve.

Az ideális páciens nem általános értelemben elhízott (BMI: 25-35 között), zsírlerakódásuk egy-egy jól meghatározható területen van.

 

eredmenyek_3.jpg

 

 

 

A kezeléssorozat alatt az eredmények maximalizálásának érdekében a következőket kell betartani:


1. A kezelést követő 3 napban tilos cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe. (Legalábbis a legminimálisabbra kell csökkenteni.)

2. Napi legalább 3 liter folyadék (tiszta víz) bevitele szükséges a kavitációs kúrakezelés időtartama alatt.

3. Ajánlott minimálisan 30 perc mozgást beiktatni a napi programba!

4. A kezelést követően – annak részeként –nyirokkeringést gyorsító eljárást szükséges végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírsejtek gyors kiürülését. 

5.    Adott testfelületet minimálisan 72 órás pihenés után kezelhetünk újra.

6.    Súlyfelesleg esetén diéta betartása szükséges.

 fb_fotok_eredmenyek.jpg

 A felszabadított zsírnemű anyagok átalakulása, felhasználása nagymértékben függ az egyén zsíranyagcsere-jellemzőitől.

 

A kezelést testtájanként végezzük, a kezelt testtájék intenzívebb keringését elősegítő tornát, testmozgást kell végezni – minimális terhelés mellett, de napi több alkalommal, rövid ideig. Az ultrahangos zsírbontás teljesen fájdalommentes, továbbá szemben az invazív eljárásokkal nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre és nincs lábadozási idő. A kezelést követően nem marad vissza nehezen gyógyuló seb, a bőrfelület teljesen sima és sértetlen marad. Az alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben az ultrahangos zsírbontó kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével éri el hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony redukálása következtében jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ennek köszönhetően a klasszikus műtéti zsírcsökkentő eljárásokhoz hasonlóan, a hatása tartósabb, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek.
A játék jelentkezési határideje lejárt! A sorsolás időpontja: 2014.01.01.

További játékok